6938847807 6948563663 Αιγιαλείας & Θεοτοκοπούλου, Μαρούσι / Aττική paradise.park.ike@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  Paradise Park
Parking Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Μαρούσι Αττική


Το parking αυτοκινήτων “Paradise Park” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Μαρούσι, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στάθμευσης οχημάτων σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και άνετο υπαίθριο parking, το οποίο δημιουργήθηκε με αγάπη, μεράκι και με κύριο στόχο την κάλυψη της ανάγκης στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στο Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είτε λοιπόν επιθυμείτε να παρκάρετε το όχημά σας για λίγες ώρες, είτε για αρκετές ημέρες, το parking αυτοκινήτων μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Σύγχρονες Εγκαταστάσεις


Διαθέτουμε αυτοματοποιημένα συστήματα κατά την είσοδο και την έξοδο προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτησή σας, ενώ σας δίνουμε την δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

Όλοι οι χώροι στάθμευσης παρακολουθούνται με κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος, όπως επίσης και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας προκειμένου να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας.

Σύντομα το parking μας θα διαθέτει φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ σε νέο χώρο, θα μπορείτε να απολαύσετε τις καινούργιες υπηρεσίες μας περιποίησης και πλυσίματος αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  Στόχος μας
είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
     
  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε αλλά και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετική με τις υπηρεσίες μας.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ